21 Ekim 2010 Perşembe

En çok AVM lerde tercih edilen marka

hotic En tercih edilen marka Hotiç
Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği ve GfK Türkiye işbirliği ile yapılan “AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Markalar Araştırması 2010″ sonuçları açıklandı. “Ayakkabı-Çanta” kategorisinde HOTİÇ birinci oldu.
Son 2 yıldır mağaza sayısını arttırmaya büyük önem veren HOTİÇ, Anadolu’nun çeşitli illerinde ve büyük şehirlerdeki alışveriş merkezlerinde açtığı mağazalar ile müşterilerine daha hızlı ulaşmayı hedefliyor. 2010 yılı içerisinde 17 mağaza açan Hotiç, mağaza sayısını 75′e yükseltti. Yenilikçi, modern, dinamik, tasarım odaklı bir marka kültürü ile hareket eden Hotiç, Tüm ürünlerinde gerçek deri ve doğal malzemeler kullanarak müşterileri için her zaman konfor ve kalitenin güvencesi olmayı hedefliyor.
Bir dünya markası olmak için üretim teknolojisini sürekli yeni tutan, tasarım ekibine ve yaratıcılığa verdiği önemle her geçen gün daha da gelişimeye özen gösteriyor.
AVM ziyaretçilerinin tercihlerine göre belirlenen 10 kategori için 11 ilde 1.222 kişi ile görüşülen araştırmanın sonuçlarına göre “Ayakkabı-Çanta” kategorisinde birinci olan HOTİÇ, müşteri odaklı yaklaşımını her zaman devam ettirmeyi hedefliyor.

Ben çok tercih etmesemde arada bazı modellerini seviyorum. Nine West bence olmalıydı ama demekki halk Hotiç ten yana :)

Hiç yorum yok: