21 Ekim 2010 Perşembe

Guess Sonbahar-Kış 2010 Jeanlerde İndirim

guess jeans Guess Sonbahar Kış 2010 jeanlerde indirim
Maceracı, genç ve özgür ruhtan aldığı ilham ile tasarlanan Guess Sonbahar Kış 2010 jean koleksiyonunda çekici fırsatlar; Jean alışverişlerinizde, T-Shirt ve kemerlerde % 50 indirim ile Guess ’ın sıradışı tarzıyla hazırlanan militer, rock ve maceracı çizgilere, sezonun trendi parçalarına avantajlarla sahip olma fırsatı sunuyor.

Şehir tarzıyla harmanladığı denim kumaşının şık ve bir o kadar da etkileyici DNA’larına iniyor. Yepyeni ve çarpıcı jean modelleri koleksiyonda oldukça göze çarparken; skinny, stretch, super stretch gibi vücuda oturan tasarımlar da fazlasıyla ilgi çekici.
Pek çok çeşit kumaşın kullanıldığı koleksiyonda, yine aynı şekilde modellere uygun olarak ustalıkla seçilen desen ve aksesuarları görmek mümkün. Romantik esintilerin yanı sıra agresif ve asi tarzın detayları da koleksiyonda çokça göze çarpıyor. Mini etekler, metal aksesuarlarla hareketlendirilmiş büstiyerler; Guess kadınının çekiciliğine çekicilik katacak. Renk paletinin de geniş olduğu koleksiyonda, koyu siyah, gri, elektrik mavisi ve mor tonlarının ustalıkla kullanımı Guess’in kalitesini bir kez daha tartışılmaz hale getiriyor.
Günlük kullanımda olduğu gibi özel gecelerde de tercih edilebilecek tasarımlar içeren koleksiyon ile Guess kadını, her ortamda en dikkat çekici,şık ve seksi olmayı başarabilir.

En acilinden guess e gidilmeli bütün kotlar benim olmalı :))

3 yorum:

Nisamu Style dedi ki...

Bloğunuz hayırlı olsun.Bende yeni blog açtım izlerseniz sevinirim.

http://wwwnisamublogcucom-nisamu.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

bloğunuz hayırlı olsun.
http://yakamozsaati.blogspot.com/

FuLya Y.;) dedi ki...

nisamu ve gülşah teşekkür ederimm sizinde hayırlısı olsun en kısa zamanda izleyicinizim :)